BROWNIE CZEKOLADA GORZKA - z orzechami i kawałkami czekolady
Przepraszamy, ale ten produkt jest teraz niedostępny. Skontaktuj się z nami i zapytaj, kiedy się pojawi.
- Opis
- Komentarze
- Zapytaj o produkt
- Poleć znajomemu
Opis
Brownie – czekolada gorzka z orzechami i kawałkami czekolady. Pyszne czekoladowe ciasto z kawałkami owoców lub orzechów to deser warty królewskiego stołu, jest popularne w kuchni amerykańskiej. Jego nazwa pochodzi od charakterystycznego ciemnobrązowego koloru wypieku, ciasto przygotowuje się z gorzkiej czekolady, jajek, cukru, masła oraz niewielkiej ilości mąki. Częstym dodatkiem do brownie są orzechy.
Składniki: czekolada gorzka (miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy naturalny o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia Bourbon), orzechy laskowe 5%, czekolada gorzka 5%. Masa kakaowa minimum 70,4%.
Przechowywać w suchym chłodnym i zacienionym miejscu, najlepiej w temperaturze 12-20°C, przy wilgotności max 70%.
Wymiary opakowania 190 x 105 x 10 mm
Termin przydatności do spożycia 9 miesięcy